L’Ajuntament de Tremp i la Fundació Alícia segueixen un any més desenvolupant el projecte “Al teu gust” (ATGPallars), que té per objectiu impulsar la innovació al sector agroalimentari i de la restauració en el territori rural i de muntanya del Pallars. El programa inclou un servei d’assessorament per a les empreses que vulguin innovar creant nous productes o millorant els seus processos de producció. L’any 2021 hi van optar tres empreses de l’Alt Pirineu i l’Aran.
Els impulsors del programa centren bona part dels seus esforços en reforçar i fomentar la cooperació en tres sectors estratègics pel territori de muntanya: el vitivinícola, el oleícola i el de la restauració. En l’àmbit vinícola, des del 2013, l’ATGPallars ha encetat un seguit de línies de treball que han permès que actualment s’hagin consolidat fins a una dotzena de cellers en aquesta zona, integrada dins la DO Costers del Segre. Pel que fa al sector de l’oli, les condicions climatològiques del Pallars Jussà es troben al límit del que permet el conreu de l’olivera. És precisament aquesta circumstància el que defineix les característiques dels seus olis. Finalment, la implicació dels restauradors i la cooperació entre el programa ATGPallars i l’Associació APAT de professionals turístics ha estat clau per fer possible esdeveniments com la Pallars Food Fest, el Festival Cordeví o el projecte de recerca Cuina de Bosc.